Meldt u nu aan voor het online ouderprogramma “Aan de Slag met Druk en Opstandig Gedrag”!

Laat uw kind (4-12 jaar) vaak druk en/of opstandig gedrag zien? Kunt u in deze lastige tijd wat extra handvatten gebruiken voor de omgang met uw drukke en/of opstandige kind?

De Vrije Universiteit heeft in samenwerking met Accare Groningen een nieuw zelfhulp-ouderprogramma ontwikkeld (“Aan de Slag met Druk en Opstandig Gedrag”). Met het ouderprogramma leren ouders bewezen effectieve technieken aan voor de omgang met druk en/of opstandig gedrag van hun kind. Het programma is gebaseerd op andere werkzame ouderprogramma’s. Het is echter uniek, omdat ouders het in 15 weken zelfstandig vanuit huis kunnen doorlopen door middel van een werkboek en een online programma (via Jouw Omgeving).

Het ouderprogramma loopt volledig vanuit huis en er is geen face-to-face contact met een behandelaar nodig. Daarom zal het ouderprogramma de komende tijd gewoon doorlopen.

Op dit moment kunt u via de Vrije Universiteit meedoen aan het ouderprogramma. Er hebben al 50 enthousiaste ouders meegedaan aan dit ouderprogramma. U kunt het ouderprogramma ook (gratis) doorlopen, in ruil voor het meedoen aan het onderzoek naar de werkzaamheid van het ouderprogramma.

Meer informatie of aanmelden?