Na twee vlogs van experts, nu een mooie vlog van Danique die enthousiast vertelt over haar drukke gedrag en waar ze rustig van wordt: slijm maken en haar puppy!

Achtergrond

Op zaterdag 6 oktober was er voor kinderen met druk gedrag en ADHD een vlogcursus, georganiseerd door communicatiebureau Emma. Na wat tips en trics van vlogexpert Jorinde Bosma, konden de kinderen ter plekke gaan oefenen met vloggen. De kinderen gingen enthousiast aan de slag en maakten volop gebruik van de mooie locatie waar de bijeenkomst plaatsvond (HNK Utrecht Centraal). Met behulp van twee gratis apps (Quik en Hyperlapse) werd hen ook geleerd hoe ze de vlogs konden monteren. Na afloop van de bijeenkomst kregen de kinderen een tripod voor hun telefoon, zodat ze die thuis konden gebruiken om nog makkelijker vlogs te maken. Nadat deze kinderen waren ‘opgeleid’ tot vloggers, konden zij thuis aan de slag gaan om hun ervaringen te delen rondom druk gedrag of afleidbaarheid. Danique doet met deze creatieve vlog de aftrap en heeft dit heel mooi en geheel in eigen stijl gedaan! Dankjewel Danique!

Geïnteresseerd?

Wil je ook jouw verhaal delen of heb je een vraag over ADHD en Druk Gedrag? Neem dan contact op Betty Veenman. Dan kijkt zij wat de mogelijkheden zijn. Zo kunnen we een expert gaan zoeken die antwoord geeft op je vraag. We hebben namelijk ook een 9-delige vloggenserie waarin experts antwoord geven op vragen van kinderen en ouders. Elke 3 weken plaatsen we een nieuwe vlog. Benieuwd naar onze eerste twee vlogs?