Bent u leerkracht? Of werkt u als zorgprofessional (zoals orthopedagoog, schoolpsycholoog of intern begeleider) in het onderwijs? Help mee om de zorg voor leerlingen met ADHD en druk gedrag te verbeteren door het invullen van een vragenlijst over het begeleidingsaanbod op uw school en verdien daarmee een bol.com waardebon van 10 euro!

Vragenlijst voor leerkrachten

Vragenlijst voor zorgprofessionals binnen het onderwijs

Zou u de voor u passende vragenlijst willen invullen? Dit kost slechts 30 minuten. Alle gegevens worden volledig anoniem geanalyseerd.

Onderzoek PAINT-cau

PAINT-cau is geen onderzoeksproject van de Academische Werkplaats voor ADHD en Druk Gedrag, maar wordt uitgevoerd vanuit Accare kinder- en jeugdpsychiatrie (één van de hoofdpartners van onze AW), in samenwerking met verschillende universiteiten. Kijk voor meer informatie op de website van PAINT-cau.

Waarom is meedoen belangrijk?

Leerlingen met ADHD en druk gedrag worden op verschillende manieren begeleid door leerkrachten en zorgprofessionals in het onderwijs. Om een volledig overzicht te krijgen van het begeleidingsaanbod is het belangrijk dat zo veel mogelijk leerkrachten en zorgprofessionals meedoen met dit onderzoek. Met de resultaten van dit onderzoek kunnen we uiteindelijk bijdragen aan het verbeteren van de zorg voor kinderen met ADHD en druk gedrag.