Algemeen

Werk jij in een wijkteam/CJG/jeugdteam? Vul de vragenlijst in en win een bol.com cadeaukaart!

By 4 juli 2024 No Comments

Hoe kunnen we gezinnen met een kind met lastig gedrag goed helpen waar nodig? Wil jij meehelpen om die vraag te beantwoorden? En werk jij bij een wijkteam, jeugdteam, CJG of soortgelijk team met gezinnen met een kind met lastig gedrag? Vul dan onze vragenlijst in!

Lastig gedrag, zoals druk, opstandig, ongehoorzaam, onoplettend, impulsief of agressief gedrag, komt veel voor bij kinderen. Wijkteams kunnen een belangrijke rol spelen in de hulp aan (ouders van) kinderen met dit gedrag, want zij hebben als doel om zorg te leveren die voorkómt dat problemen verergeren. We weten echter niet welke hulp wijkteams nu bieden aan (ouders van) kinderen met lastig gedrag, of zij bijvoorbeeld contextgericht werken en wat maakt dat zij wel of niet bepaalde hulp bieden.

Door deze vragenlijst in te vullen, draag jij bij aan kennis over de hulp die wijkteams in heel Nederland bieden aan gezinnen met een kind met lastig gedrag. Het invullen van de vragenlijst duurt ongeveer 15 minuten. Meer informatie over het onderzoek kan je vinden op de site van de PAINT onderzoeksgroep. Stuur de vragenlijst vooral door naar je collega’s, zodat jullie samen meer inzicht creëren in dit belangrijke werk. En doe je mee met de vragenlijst? Dan maak je kans op één van de Bol.com bonnen die worden verloot onder de deelnemers!